Moștenitorul milionarului STATI a împlinit un an. Cu această ocazie a primit în dar un Ferrari! De la cine?

Fiul afaceristului milionar, Gabriel Stati și al modelului Anastasia Fotachi a împlinit un an. Părinții au dat o petrecere chic cu această ocazie, într-un local select din capitală, unde au adunat familia, cumătrii și prietenii cei mai apropiați. Omagiatul a fost răsfățat cu daruri care mai de care, dar le-a eclipsat pe toate o mașinuță Ferrari. Primul automobil al micului Alistar.

Este vorba despre o mașinuță pentru copii, dar care face furori. I l-a dăruit lui Alistar unul dintre nanii săi.

La petrecere, tatăl și fiul au purtat costume similare, în nuanțe pastelate, astfel, asemănarea dintre ei a devenit și mai evidentă. Anastasia a strălucit într-un costum clasic alb, din trei piese.

Părinții populari nu au arătat până acum chipul fiului lor Alistar. Cu ocazia aniversării, modelul a renunțat la a pune emodji pe fața micuțului.

„La un an de la venirea ta în viața noastră, vrem să-ți transmitem cele mai calde urări de La Mulți Ani, micuțule! În acest an, ai adus atât de multă fericire și lumină în jurul nostru, încât nu putem decât să fim recunoscători pentru binecuvântarea de a te avea alături de noi. Fiecare zâmbet și fiecare pas mic pe care îl faci ne umple inima de bucurie și mândrie. Sperăm ca fiecare zi din viața ta să fie la fel de minunată și plină de aventuri ca această primă aniversare! La mulți ani, băiețelul nostru drag și iubit! Să crești mare și să fii mereu înconjurat de iubire și fericire!”, a scris modelul pe Instagram.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion