Moldova se mândreşte! Premii importante la nivel mondial pentru Festivalul Internaţional de Muzică Clasică VinOpera

Evenimentul, organizat de Fundaţia Constantin Mimi, care reuneşte melomanii sub cerul înstelat de la Castel Mimi, este apreciat în lumea mare. Dovadă sunt titlurile prestigioase obţinute de către VinOpera.

Wine Travel Awards, site de specialitate care premiază anual cei mai buni antreprenori din domeniul vinificaţiei şi organizării de evenimente, a desemnat, prin votul publicului, VinOpera drept “Evenimentul Anului 2021” la categoria “Evenimentul Enogastronomic”.

Despre acest succes, dar şi despre titlul de “Best Wine Tourism Event”, obţinut de VinOpera, în urma ediţiei desfăşurate anul trecut, cei de la Cstel Mimi au anunţat cu mare satisfacţie pe pagina ofcială de Facebook.

“Cu mândrie, am obținut și titlul de „Cel Mai Bun Eveniment Vinicol European al Anului 2022”, în cadrul concursului prestigios organizat de ITER VITIS Rutele Culturale ale Consiliului Europei”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Castel Mimi.

Precizăm că în acest an, Festivalul Internaţional de Muzică Clasică VinOpera este desfăşurat în premieră, în trei locaţii. La două din cele trei recitaluri orice doritor va avea acces, pentru că spectacolele vor fi desfăşurare cu intrare liberă. Doar pentru concertul simfonic de gală, de pe 1 septembrie de la Castel Mimi, este nevoie de bilet de acces. Detalii despre artiştii care vor evolua şi preţuri AICI

Reamintim că Realitatea este partenerul media general al evenimentului. Urmăriţi-ne şi fiţi la current cu toate noutăţile VinOpera 2023.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion