MISHA MILLER, incident cu DAN BALAN într-o parcare: „Cine-i deșteptul ăsta?!”

Misha Miller, moldoveanca care a cucerit industria muzicală din România, l-a cunoscut pe Dan Balan, încă în perioada când oamenii o cunoașteau cu numele Mihaela Arsene. Aceasta spune că prima întâlnire dintre cei doi a fost într-o parcare din Chișinău.

Misha spune că Dan Balan a ajutat-o mult la începutul carierei.

„M-a ajutat chiar și cu numele. Când mi-a venit această idee, i-am scris lui și l-am întrebat ce părere are. Mi-a propus să merg pe varianta cu 2 nume „Misha, cumva””, a povestit ea, la emisiunea La Măruță.

Prima lor întâlnire a fost într-o parcare din Chișinău, care ulterior s-a mutat într-un karaoke.

„Am ieșit din restaurant, iar mașina lui era parcată aproape. Am zis „da cine e deșteptul ăsta de s-a parcat atât de aproape?” și a ieșit Dan și a zis că el s-a parcat. L-am întrebat dacă nu se putea parca mai bine. Așa am început să vorbim”, a spus Misha.

Discuția lor s-a mutat la karaoke, acolo unde Misha l-a dat gata pe Balan cu vocea sa.

„El a cântat două piese, mi-a dat microfonul și cred că până acum am în telefon video cu momentul în care încep să când iar el stă șocat. Atât de impresionat a rămas, ne-am schimbat telefoane, iar peste o săptămână, credeam că a uitat de mine, mi-a scris să vin la studio că are o piesă pentru mine”, a adăugat ea.

Vedeți aici declarațiile tinerei:

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion