„Mi se rupe inima” SATOSHI și Irina RIMES au lansat o piesă comună! Despre ce cântă?

Doi artiști ai momentului, basarabenii Satoshi și Irina Rimes au lansat o melodie comună, care la doar 12 ore de la lansare, face ravagii pe platformele muzica.

Piesa lor e intitulată „Bate, Vântule”, iar videoclipul a fost filmat pe meleagurile natale. Versurile cu un sens profund și actual le aparțin interpreților și se pare că nu au dat greș nici la un cuvânt, întrucât ascultătorii s-au regăsit. Comentariile internauților curg gârlă:

SUPERBĂ COMBINAȚIA DINTRE TINE ȘI IRINA! Vocile, versurile, vibe-ul de folclor dar mesajul de rap, clipul metaforic, acting-ul, totul e la superlativ! S-a gândit frumos și profund ca să iasă piesa asta ca o mângăiere caldă pe o rană încă sângerândă… Sper să o promovați cât mai curând pe radio, să o cântați live în concerte..ea oricum va fi pe repeat pentru cine ascultă muzică cu sufletul, nu doar cu urechile!

Mamă ce nebuni de BUNI sânteți împreună

Piesa m-a emoționat până la lacrimi.

Nu-mi vine sa cred ce piesă! Doamne ce frumoasă e! Sunteți minunați amândoi! M-a purtat înapoi acasă și mi-a trezit un dor nebun de casă. Versurile mi-au atins sufletul. O adevărată capodoperă!„, scriu internauții.

Ascultați și voi noua melodie a Irinei Rimes și Satoshi.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion