Menajera i-a aruncat mâncarea la gunoi! Cum a reacționat Tany VANDER? „Am fost nevoită să vin la restaurant”

Mai puțin obișnuită să gătească acasă și mai mult să ia masa la restaurant, ieri, afaceristei Tany Vander i-a venit pofta să-și pregătească singură cina. Dar s-a pomenit că alimentele au fost aruncate din frigider, de către menajera sa. Așa că „am fost nevoită, sărmana de mine, să vin la restaurant și să iau cina”, a scris Vander.

Internauții au întrebat-o cum a reacționat la faptul că menajera i-a aruncat, fără permisiune, mâncarea din frigider, mulți așteptându-se la faptul că femeia a fost concediată, fie s-a ales cu vreo amendă. Nici pe departe. Vander a povestit că menajera a făcut asta, pentru că îi știe foarte bine obiceiul de a ține minim alimente în frigider.

„I-am trimis un mesaj vocal în care i-am spus mai în glumă, că din cauza ei am rămas fără cină și pe viitor dacă vede ceva în frigider să nu arunce fiindcă mă trezesc și eu că vreau să-mi gătesc cina. Pur și simplu, ea știe că eu foarte multe chestii le lichidez din frigider, eu tot timpul spun: „ia asta, dă cuiva, mâncați voi”, tot timpul la mine frigiderul trebuie să fie practic gol, eu să nu văd chestii în plus și ea s-a gândit că nu o să mai gătească Tania pârjoalele astea precis și iau și le dau la câini mai bine. Vă dați seama că eu nu am complex de inferioritate ca să mă supăr pe cineva că mi-o aruncat mâncare. Cum ar fi asta?”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion