MEGHAN MARKLE, ducesa de Dior? Casa de modă dă cărțile pe față

După câteva zile în care circulau zvonuri despre un posibil contract între Meghan Markle și Dior, casa de modă a ieșit cu o declarație. Se pare că Ducesa de Sussex nu va deveni și cea „de Dior”, iar discuții sau negocieri dintre cele două părți nu au avut loc.

După ce podcastul, Archetypes with Meghan, a fost anulat de Spotify, după doar un sezon, s-au strecurat zvonuri precum că Meghan Markle ar urma să semneze un contract cu Dior.

Din nefericire pentru fani, speranțele pentru presupusa colaborare au fost spulberate, după ce un purtător de cuvânt al casei de modă a spus pentru Women’s Wear Daily că informațiile sunt nefondate și că nu au existat negocieri de contract sau contact recent cu Markle.

Ducesa de Sussex a purtat Dior de nenumărate ori de-a lungul timpului în calitate de membru al Casei Regale, inclusiv la Jubileul de platină al regretatei Regina Elizabeta și la înmormântarea monarhului din septembrie anul trecut. Soțul ei, Prințul Harry, a ales și un costum Dior pentru recenta încoronare a Regelui Charles.

Deși Markle s-ar fi potrivit perfect listei de ambasadori Dior, care se mândrește cu nenumărate chipuri celebre, printre care Robert Pattinson și Emma Răducanu, ea nu va semna un acord cu aceștia, în ciuda faptului că unele instituții de presă au prezis că un astfel de contract i-ar fi putut aduce 20 de milioane de dolari pe parcursul a trei ani.

Sursa: euronews.com
Sursa: euronews.com
Sursa: euronews.com

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion