Mașina soților CHISTOL, accidentată! Făptașul a plecat de la locul incidentului

Familia de Instagram bloggeri, Ella și Andrei Chistol, posesorii unui Mercedes GLE Coupe, al cărui cost ajunge la 76 de mii de euro s-a pomenit la amiază cu mașina accidentată. . .

Chiar dacă lovitura a fost una minoră, soții spun că vor suporta cheltuieli destul de mari pentru a înlătura consecințele. Cel mai tare însă i-a ofensat faptul că cel care a făcut-o a plecat pur și simplu, fără a lăsa vreun răvaș.

„De asta și mă indignez, ai făcut, ai zgâriat, te-ai oprit, dar dacă te opreai și îmi ziceai: Băi, mă scuzi. Te-ai oprit în mașina mea puțin, avea, să zic, ei, hai lasă, nu-i nimic, oi face-o, poate…Am avut și eu cazuri când am lovit mașină parcată, am zgâriat-o… am așteptat stăpânul vreo 15-20 de minute până a venit proprietarul și mi-am cerut scuze…”

După ce au analizat așa zisul „accident”, soții Chistol au anunțat că au solicitat înregistrările video de pe camerele de supraveghere din parcare pentru a vedea mașina și șoferul care a comis fapta.

„Nu vreau bani, nu vreau nimic, e doar omenie și tot!”

La sfârșitul anului 2023, cei doi, Ella și Andrei au achiziționat mașina la care visau de mult timp. Mașina are numerele de înmatriculare personalizate.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion