MARK STAM e îndrăgostit lulea! Mesajul înduioșător pentru iubita sa, la un an de relație

Mark Stam și-a găsit în sfârșit liniștea. Artistul sărbătorește un an de relație cu iubita sa, iar pe viitor își dorește și o aniversare de argint, aur și diamant. Cântărețul spune că se simte binecuvântat să o aibă pe Georgeta în viața sa.

„Parcă a fost ieri ziua în care stăteam pe malul râului Nistru, pe o pătură de mult uitată prin mașină și pur și simplu vorbeam, în continuu, cu sufletele dezgolite. Simteam încă de atunci un Deja vu puternic de parcă ne-am mai întâlnit, demult cândva în alte vieți, am simțit pentru prima dată ce înseamnă să fii ACASĂ! Țin minte că atunci în timp ce eram îmbrăcat în îmbrățișarea ta am văzut pentru prima dată în viață o stea căzătoare, sau a fost un satelit, sau o rachetă, cine știe, dar eu cred și simt că o a fost o stea căzătoare pentru că de atunci dorința mea a fost îndeplinită! Am găsit liniștea în ochii tăi, nebunia pe buzele tale și iubirea pura în simplitatea care e extrem de rară, piesa lipsă din puzzle-ul vieții mele încâlcite! A fost un an atât de frumos și l-aș trăi din nou de la început, însă știu că viața ne-a pregătit ceva special. Ce e al nostru e pus deoparte. Mă simt binecuvântat să te am în viața mea, te iubesc cum nici cuvintele nu pot exprima. Happy 1 Year My Love. Ne doresc nouă să rămânem la fel și la aniversarea de argint, aur și diamant”, a scris Mark, pe Facebook.

Mark Stam a dispărut din vizorul public, după ce s-a despărțit de bloggerița Nicolina Bucătaru. Cei doi s-au aflat într-o relație 3 ani. În ultimul an, artistul a devent activ și a promis fanilor mai multe piese. A reușit să cânte și la Chișinău, vara aceasta, în cadrul unui festival.

Sursa: Facebook/Mark Stam
Sursa: Facebook/Mark Stam
Sursa: Facebook/Mark Stam
Sursa: Facebook/Mark Stam
Sursa: Facebook/Mark Stam
Sursa: Facebook/Mark Stam
Sursa: Facebook/Mark Stam

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion