Măritișul a schimbat-o! Ce a gătit Cleopatra STRATAN pentru masa de Crăciun? „E prima dată…”

Catering-ul se bucură de mare popularitate în rândul vedetelor, dar fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra a ieșit în evidență gătind de Crăciun, independent, un fel de mâncare deloc simplu.

Și-a surprins soțul cu sarmale. E pentru prima dată când le-a gătit și din câte putem vedea arată delicios.

Sursa: Instagram\cleopatrastratan

Cleopatra e stabilită cu traiul în România, artista a povestit presei de acolo cum sărbătorea Crăciunul, acasă, în Republica Moldova.

„Crăciunul din copilărie pentru mine miroase a sobă caldă şi a ger şi a biscuiţi cu zahăr pudră şi a cornuri cu vişină, pe care le făcea bunica mea. Aveam bradul împodobit şi ţin minte că bunica mea punea bomboane în brad. Avea nişte bomboane specifice moldoveneşti. Moşul nu lipsea niciodată. Ţin minte că a sunat cineva la uşă şi se auzea Ho,ho,ho. Şi a venit Moş Crăciun la noi, cu barbă lungă şi albă şi un toiag imens. Ne mai trezeam cu el la uşă. Adică, când vroia el să vină, nu dormeam. Şi ţin minte că mi-am dorit foarte mult o casă de marcat de jucărie. Ştii, ca alea de la magazin, îmi placea foarte mult. Şi când a venit Moş Craciun la noi şi a scos din sac cutia, când am văzut-o, nu-mi venea să cred. Sunt nişte amintiri foarte valoroase pentru mine. Pentru că mi-au colorat copilăria. Şi pot doar să zic că îmi e dor de ele”, a povestit nostalgică Cleopatra.

În acest an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sărbătoresc Crăciunul în România.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion