Marinela BEZER a câștigat dosarul împotriva lui Cristian RIZEA, pentru defăimare! Află câți bani trebuie să-i achite acesta!

Instagram bloggerița și femeia de afaceri, Marinela Bezer a anunțat cu triumf că împreună cu soțul ei, Vlad Gațcan le-a reușit să obțină câștig de cauză în judecată, împotriva lui Cristian Rizea, fost deputat român, declarat indezirabil în R. Moldova și condamnat peste Prut la închisoare cu executare pentru trafic de influență și spălare de bani.

Cuplul l-a chemat pe Rizea în judecată încă în anul 2022, când în cadrul așa zisei sale emisiuni pe YouTube, Rizea a numit-o pe Bezer „damă de companie și parașuta lui Gațcan, un impostor cu afaceri neclare”. Au fost aduse și alte multe acuzații, pe care Bezer și Gațcan s-au apucat să le infirme în instanță. Potrivit Marinelei Bezer, Rizea ar fi încercat să le corupă avocatul, dar asta nu a funcționat.

Judecata a constat că cele spuse de Rizea au caracter defăimător, fără substrat factologic și prin urmare, Marinela Bezer și soțul ei Vlad Gațcan, fiul ex-deputatul PSRM, Ștefan Gațcan au obținut câștig de cauză și urmează să primească de la Rizea 10 mii de lei, drept despăgubiri. Bezer a anunțat că banii îi va dona pentru cauze caritabile sau chiar organizații care luptă împotriva știrilor false. Citește mai jos declarațiile sale.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion