MARINA CÂRNAȚ, în apărarea soțului, după scandalul cu slipi: „Minte bolnavă”

Marina Cârnaț a rupt tăcerea, după scandalul de pe rețele, stârnit de slipii purtat de soțul său, Teodor Cârnaț.

„Aici vedeți și slipii soțului, patriotul Moldovei, care și în Thailanda a arătat că este patriot. Apropo, îi folosește de mult timp, i-a cumpărat cu 30 euro, vă arăt, în special pentru cei care judecă, iar cei care au început acest tam-tam de denigrare a soțului meu trebuie să fie o minte bolnavă ca să faci așa legătură”, a povestit Marina, pe Instagram.

„Noi suntem absolut liniștiți, suntem cei mai minunați părinți pentru copii noștri, iar invidioasele care zic că purtarea slipilor e pornografie e.. sunt șocată, cum adică? Atâtea am aflat, aberații, cum lumea să facă așa legătură? Mergeți în pace, la toți vă doresc pacea pe care o avem noi”, a adăugat ea.

Recent, juristul Teodor Cârnaț, împreună cu soția sa, Marina Cârnaț și cel mai mic fiu al lor, Mareo au fost în Thailanda. Influencera a participat acolo la un eveniment organizat de compania din care face parte, dar asta nu i-a împiedicat să petreacă timpul liber ca într-o vacanță adevărată. Teodor Cârnaț s-a pregătit ca la carte de plajă și și-a luat o pereche de slipi. . . neobișnuiți.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion