Marcel Pavel, prima operație estetică la 64 de ani. Medicii i-au recomandat-o

Marcel Pavel va suferi prima lui operație estetică în luna ianuarie. Artistul în vârstă de 64 de ani face intervenția la recomandarea medicilor, scrie presa română.

În vârstă de 64 de ani, Marcel Pavel este admirat de mulți fani pentru forma fizică pe care o are de ani de zile. Artistul a recunoscut că niciodată nu a făcut excese alimentare și are grijă să facă sport și cât de des îi permite programul.

În diferite interviuri, el a declarat că nu e adeptul operațiilor estetice, la care tot mai multe vedete recurg. Cu toate acestea, Marcel Pavel a anunțat că va suferi o operație estetică chiar la începutul anului următor, în 2024.

Medicii oftalmologi i-au recomandat să facă blefaroplastie, o intervenție chirurgicală de corecție a pleopelor căzute și implică îndepărtarea excesului de piele. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că speră ca intervenția să fie un succes și să se recupereze rapid, mai ales că în ianuarie are trei evenimente unde e invitat.

„Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii dermatologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord.

Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac”, a declarat artistul.

În aceeași emisiune, Marcel Pavel a povestit și cum își va petrece sărbătorile de iarnă anul acesta. De Crăciun va fi acasă, cu familia, nu va munci, iar de Revelion e pe scenă. „Numai de Revelion am evenimente. De Crăciun nu, pe 24, 25, 26 rămân alături de familia mea, să mă destind, să plec puțin din București, să scap de tumultul acesta. În Câmpulung Muscel mergem”, a mai declarat artistul la „Xtra Night Show”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion