Manelistul Florin SALAM, reținut de oamenii legii! E acuzat de înșelăciune, cu prejudiciu de 18 mii de euro

Poliția română a descins în această dimineață în casa manelistului Florin Salam și prin urmare l-au reținut pentru 24 de ore, într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune. Acesta ar fi încasat mii de euro drept avans de la trei persoane, pentru a cânta la evenimentele lor, dar manelistul așa și nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul, transmite presa română.

Potrivit autorităților de peste Prut, trei persoane au depus plângeri pe numele lui Salam. Prima victimă a înșelăciunii i-ar fi dat manelistului trei mii de euro, încă în anul 2020. A mai încasat și 10 mii de euro, pentru a presta servicii muzicale, în 2023. Iar ulterior, de la o altă persoană a mai luat un avans în valoare de 25.500 de lei românești. Nici într-un caz, manelistul nu și-ar fi onorat angajamentele și nici avansurile nu le-a întors. Suma prejudiciului total se ridică la 18 mii de euro.

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, anunţă Poliția bucureșteană.

Nu este pentru prima dată când Salam are probleme cu legea. Anterior, o femeie a depus o plângere la poliție pe numele acestuia, afirmând că a fost bătută de manelist, într-un hotel.
Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion