„Mai bine să nu fie nimic, decât să fiu lăsată.” Cristina MIRON dezvăluie că suferă de frica de abandon

Influencera Anului, Cristina Miron, cunoscută pentru contentul umoristic, promovarea body positivisme-ului, cariera de DJ și show-ul la TV, a oferit un interviu pentru „Unu Noaptea” în care a vorbit despre relații sale și motivul pentru care acestea nu au mers.

Tânăra a recunoscut că a ales parteneri cu care nu este compatibilă, fie nu a lăsat chiar ea lucrurile să evolueze, din frica de a nu fi abandonată.

„Eu fugeam tare de ceva serios sau alegeam așa tipaj unde clar nu poate fi nimic sau nu se duce nicăieri sau de unde era serios, fugeam. Din frică, din traumă, din abandon, din copilărie totul se trage, din adolescență, mai bine nimic să nu fie, decât să fiu refuzată sau lăsată. Eu lucrez la momentele astea acum. Nu a mers din cauza asta. Îmi alegeam oameni nepotriviți, pentru că nu am lucrat cu mine și nu am înțeles de ce. De ce sunt răi cu mine, pentru că nu am rezolvat cu mine. Într-o relație trebuie de stabilit din start limitele tale și de nu permis anumite chestii, lipsa de respect, abuzul. . .de stabilit din start și de educat cumva relația. La mine asta nu merge, pui punctul din start și dacă s-a întâmplat asta, ai plecat. Și atunci când tu ai încredea asta și nu te ții de omul cela cu mâinile și cu picioarele și tu în orice moment poți să pleci, omul acela nu-și permite să facă anumite chestii cu tine”, a povestit Cristina.

Influencera a spus că pune preț pe fizicul partenerului și s-a amuzat de acest fapt, considerând că e paradoxal în cazul ei și se aseamănă cu bărbații la acest capitol. O atrag cei care seamănă la chip cu tatăl ei, bruneții cu un ten puțin mai închis.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion