„Mă trimiteți după fată, ca până la magazin!” Katy BLACK, terorizată cu întrebări în perioada grea de recuperare

Deși de la bun început al căsniciei a anunțat că-și dorește șapte copii, misiunea s-a dovedit a fi mai complicată decât s-a gândit la început Katy Black. Tânăra, până la 24 de ani a dat naștere la 4 feciori, cea mai recentă naștere fiind acum câteva zile și în continuare e bombardată cu mesaje de genul: „Când o fetiță?”.

Tânăra mamă a răbufnit și și-a rugat urmăritorii de pe Instagram să nu o mai întrebe asta, întrucât trece printr-o perioadă de recuperare grea după naștere și vrea să ofere răgaz organismului, ca cei patru feciori să aibă parte de o mamă sănătoasă.

„Să spun că nu am răbdare e să nu spun nimic! Încă nu a trecut o săptămână de când am născut și voi deja mă trimiteți după fată, ca până la magazin. Asta nu lucrează așa. Chiar azi vorbeam cu soacra, la cât de rău eu mă simt, la mine restabilirea merge mult mai greu deсât în sarcinile precedente, pentru că organismul e stors, el nu mai are putere, la mine cade părul, mă dor dinții, cad genele. Eu dacă o să fac un test la organism, eu cred că în loc de 25, am vreo 50 de ani. Toate analizele sunt rele” – s-a plâns Ecaterina pe Instagram.

Atât Ecaterina, cât și Cristian au spus că în viitorul apropiat nu-și mai doresc alți copii.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion