„Mă lupt cu vinovăția”. Soția lui Bruce Willis, detalii despre boala actorului

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a spus că se simte vinovată din cauza afecțiunii pe care o are soțul ei. Actorul și-a încheiat cariera după ce a fost diagnosticat mai întâi cu afazie și mai târziu cu demență frontotemporală.

Familia lui nu a ținut în taină diagnosticul: Emma Heming, precum și fosta sa soție Demi Moore și fiicele lor nu numai că îl susțin pe Willis, dar și împărtășesc noutăți despre starea lui. În acest fel, familia dorește să-i ajute pe cei care se confruntă cu aceeași problemă.

Cu toate acestea, Emma spune că se simte inconfortabilă pentru că ei au anumite privilegii, care ameliorează starea actorului, la care alte persoane aflate în situații similare nu au acces.

„Mă lupt cu sentimentul de vinovăție știind că am resurse pe care alții nu le au”, a spus ea.

„Când pot merge la o plimbare pentru a mă relaxa, îmi amintesc că nu toți oamenii, care au grijă de cei dragi cu acest diagnostic, pot face acest lucru”, a continuat ea.

„Când împărtășesc călătoria familiei noastre, știu că există multe alte, mii de povești nespuse, neauzite, toate care merită compasiune și înțelegere”.

Cu toate acestea, Emma a remarcat că atunci când vorbește despre ceea ce s-a întâmplat cu familia lor, ea încearcă să-i sprijine pe cei care nu pot vorbi despre asta.

„Văd că ceea ce împărtășesc este important pentru alții care ar putea avea dificultăți. Îi face să se simtă văzuți și înțeleși”, adaugă Heming.

Starea actorului, potrivit rudelor sale, se deteriorează. Bruce Willis nu și-a recunoscut fosta soție Demi Moore când a venit la el după o lungă despărțire.

Potrivit surselor apropiate familiei, acest lucru a supărat-o foarte mult pe actriță, care fusese întotdeauna în relații bune cu fostul ei soț.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion