Luptă mare între fanii Deliei, din cauza unui clip: „E manea, horror!”

Interpreta din România Delia și-a șocat fanii cu ultima piesă lansată. „Sirena apelor” are și un clip controversat, iar admiratorii artistei s-au împărțit în două tabere. Unii zic că e o manea, iar alții spun că e doar inspirat din cultura romă.

La producția clipului au lucrat Conte Casanova, Alex Cotoi din postura de producător, iar versurile aparțin Deliei în colaborare cu Conte Casanova. Regia clipului îi aparține lui Bgdan Daragiu.

Delia a spus că îi place să experimenteze din punct de vedere muzical, dar se pare că unii fani nu i-au înțeles „experimentul”. Mulți au criticat-o că s-a apucat de manele și că videoclipul e „horror”.

„Ce este cu acest videoclip? De unde această idee? Horror! Mă gândesc la toți adolescenții care au acces în Youtube și vor vedea imaginile astea… ce „drum” ai parcurs de la imagini pline de veselie și culoare în videoclipuri și până la întunericul din acest videoclip”, a scris un internaut.

„Oare ce s-a întâmplat cu tine și cu muzica ta super misto? Chiar trebuie să vă manelizați ca să mai aveți cui să vindeți? Pe bune…atâția bani și muncă băgați în videoclip pentru o melodie care sună 100% a manea”, a criticat-o un fan.

Alți admiratori i-au luat apărarea și au apreciat noul produs.

„Cât de mult se deosebesc comentariile de pe YouTube cu cele de pe Instagram. Evident că pe YouTube publicul este mult mai cool”, i-a scris o fană.

Voi ce părere aveți?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion