Lovitură pentru MIA KHALIFA, după începerea războiului din Israel: Actrița, sancționată dur de Playboy

Veste proastă pentru Mia Khalifa. Playboy a sancționat-o după ce a făcut „comentarii dezgustătoare și reprobabile, celebrând atacurile Hamas asupra Israelului și uciderea de bărbați, femei și copii nevinovați”.

Totul a început la puțin timp după izbucnirea războiului din Israel. În timp ce gruparea teroristă Hamas a bomdardat Țara Sfântă, Khalifa a făcut mai multe postări în care a susținut actele de terorism.

Playboy a reacționat dur și a declarat că va opri colaborarea contractuală cu Mia Khalifa.

„În ultimele zile Mia a făcut comentarii dezgustătoare și reprobabile, celebrând atacurile Hamas asupra Israelului și uciderea de bărbați, femei și copii nevinovați”, a transmis revista Playboy.

Mia Khalifa a făcut câteva postări ironice, prin care a stârnit o mulțime de revoltă.

„Poate cineva să le spună, vă rog, luptătorilor pentru libertate din Palestina să-și întoarcă telefoanele și să filmeze la orizontală. Vreau doar să mă asigur că există imagini 4k cu poporul meu dărâmând zidurile închisorii în aer liber în care au fost forțați să iasă din casele lor și să intre, astfel încât să avem opțiuni bune pentru cărțile de istorie care scriu despre cum s-au eliberat”, a scris Mia Khalifa, pe Instagram.

Mia Khalifa este una dintre cele mai influente actrițe din filme pentru adulți, iar părerile ei sunt urmărite de milioane de oameni.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion