Lori și Beti, admise la o universitate prestigioasă. Unde vor învăța fetele AUREI?

În acest an, au absolvit un liceu privat de Limbi Moderne și Management, gemenele cântăreței AURA, Lori și Beti. Fetele a susținut examenele de Bacalaureat și din toamnă vor deveni studente.

Le-am contactat pe surori ca să aflăm unde își vor continua studiile. Așadar, Lori și Beti au ales să învețe în străinătate. Ambele au fost admise la University of Maastricht, din orașul Maastricht, Olanda.

Gemenele vor studia la facultăți diferite, dar vor trăi împreună, la gazdă. Lori a optat pentru facultatea Business Analytics, iar Beti – Digital Society.

Am contactat-o și pe mama fetelor. AURA ne-a spus că au rămas zile numărate până când fetele sale vor părăsi casa părintească. Au bilete de avion pentru data de 15 august și evident, mama le va însoți și le va ajuta să se acomodeze la noul loc de trai. Artista ne-a mai spus că alegerea universității și a domeniilor pe care le vor studia le aparține în totalitate gemenelor.

„Trebui să meargă în România, după care mi-au spus că vor în Olanda. Au aplicat la trei universități și la toate trei au fost admise. Au ales-o pe cea din Maastricht”, ne-a povestit cântăreața.

Redacția CanCan urează succes viitoarelor studente și așteptăm vești din Olanda!

Sursa: Instagram\aura.moldova
Sursa: Instagram\aura.moldova
Sursa: Instagram\aura.moldova

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion