Logodna pusă pe pauză?! De ce Ina TERESCENCO nu-și mai dorește o nuntă? „Am frica”

Ina Terescenco, moldoveanca virală pe TikTok datorită filmulețelor sale cu caracter umoristic a fost cerută de nevastă acum câteva luni și femeia a spus un DA ferm iubitului ei. Totuși, cuplul nu se grăbește să-și oficializeze relația, a spus influencera în cadrul unui interviu recent.

Ina Terescenco a fost deja căsătorită, mai are și experiența dureroasă de victimă a violenței în familie, fiind crunt bătută de fostul iubit. Deși actuala relație este una sănătoasă, femeia este extrem de precaută și nu vrea să facă anumiți pași. Partenerii deja au fost în rolul de mire și mireasă, așa că o nuntă nu vor organiza.

„Aș putea face asta, dar nu vreau, m-aș cununa doar. Am fost o dată mireasă, nu mai vreau. El tot nu vrea, a fost și el mire. . . Nu-i cel mai important actele, cel mai important e cum te împaci. . . Eu am frica asta de a mă mărita din nou. Sunt foarte atentă, trebuie să mă gândesc bine”.

Amintim că Ina Terescenco a fost cerută de mireasă la aniversarea celor 33 de ani, cu un inel și o mașină „Lada”. Vezi aici cum s-a petrecut cererea.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion