Limbaj obscen! Dan IONIȚĂ, înjurându-l pe Cătălin LUNGU: „D**ob, du-te pe scenă!”

Un nou scandal s-a înfiripat în mediul online. De această dată între maestrul în arte, actorul, Cătălin Lungu și influencerul, afaceristul, Dan Ioniță. Totul a pornit după ce Cătălin a comentat public felul în care Ioniță a vorbit la un podcast despre iubita sa. Ulterior, acesta a venit cu o reacție acidă pe TikTok și nu doar la adresa actorului.

„Era chelnerița care mă deservea unde eu mâncam”
„Dacă vreau o femeie, am experiență cum să o am alăturea”
„Fata asta e bună pentru ca să fie mamă, ca să fie alăturea are și un tipaj de față normal, care combinat cu al meu s-ar primi un copil frumos” – sunt câteva dintre frazele lui Dan Ioniță despre iubita sa.

La auzul acestora, Cătălin Lungu a făcut haz de exprimările lui Ioniță, iar asta l-a enervat foc pe influencer, care a filmat o reacție pe TikTok, în care l-a făcut cu ou și oțet pe actor și pe iubita lui, soprana, Ana Cernicova:

„Actior”, nu era bine să te anini de fata care e însărcinată acum, în a treia lună, pentru că în perioada asta nu e bine să aibă „stresuri” și așa mai departe. Femeiușca asta de lângă tine, după ce a terminat cu divorțul cu artistul nostru Uzun, pentru ca să nu vorbească lumea, era cât mai convenabil să ia un băietan lângă dânsa, să facă un schimb de inele și să arate la toată lumea că la dânsa totul e bine. . . Eu te respect ca actor, fă vreo parodie, numai despre mine, fără să implici fata care e însărcinată și dacă e bună și o să aibă vizualizări îți plătesc vreo 300-400 de euro. Da**ob, du-te pe scenă.” – a înjurat Ioniță.

Pe de altă parte, Cătălin Lungu a răspuns și el lui Ioniță, în maniera sa. Adresându-se cu formula „dumneavoastră”, i-a a zis că „a râs de prostiile spuse” de el, dar nu i-a atacat iubita, dimpotrivă „i-am luat apărarea”, a zis Lungu, spunând în continuare că nu are de gând să se antreneze în acest scandal.

Sursa: TikTok\danionita_90
Sursa: Instagram\zerodoiofficial

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion