LILU, cu burtica proeminentă la vedere, are ceva să vă spună: „E temă tăcută și dureroasă”

„E un copilaș acolo?” s-ar întreba mulți, văzând-o pe îndrăgita prezentatoare Lilu, care s-a afișat online cu o burtică ușor proeminentă. De fapt, sunt doar cireși, anunță zglobie Lilia Ojovan. Totuși pe lângă această glumiță, femeia a venit cu un mesaj destul de serios.

Influencere îndeamnă oamenii să se abțină de la a întreba orice femeie dacă nu e însărcinată sau când are de gând să conceapă. Lilu scrie că e o întrebare absolut inacceptabilă, în condițiile în care multe cupluri se confruntă cu dificultăți la acest capitol.

„De când a început sezonul cireșelor sunt ca o gravidă în luna a 5-a, nu mă pot sătura și știu ca voi aștepta tocmai un an până iar le voi savura.

RUGĂMINTE – nu mai întrebați pe nimeni despre “da când faceți copii, da când al doilea, da când al 5-le-a” este lipsa de respect și educație. Acum, din păcate, în Moldova un cuplu din 6-7 cupluri nu poate să conceapă și e temă tăcută și dureroasă a multora.”

Cu o reacție la gluma prezentatoarei referitor la burtica sa plină cu cireși a venit soțul ei, Călin Roșca: „Of Doamne…Validol avem acasa?”, a scris acesta în comentarii.

Călin și Lilu au împreună două fetițe, Amelie și Teia.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion