Lili Lozan: „Am născut la Vadim Scarlat…” Ce reacție a avut prezentatoarea la declarațiile controversate ale ginecologului-obstetrician

Fierbe internetul moldovenesc după ce câteva declarații făcute de ginecologul-obstetrician Vadim Scarlat într-un podcast au început să fie distribuite masiv în spațiul public. Vedete mai mici și mai mari, influenceri din diferite domenii, cu toții și-au arătat fie indignarea, fie surprinderea că în 2023 un doctor promovează idei înapoiate și pe alocuri misoginiste.

Însă una dintre aceste păreri pare să aibă și mai mult loc și importanță în tot acest scandal, mai ales că vine de la o fostă pacientă a lui Scarlat și anume Lili Lozan. Prezentatoarea s-a arătat nedumerită de declarațiile medicului, care sunt total opusul atitudinii pe care a avut-o acesta în raport cu ea atunci când a devenit mamă.

„Clar, ce a zis în interviu e cumva rupt de realitate, dar am senzația că a zis-o într-o doară, dar cuvintele lui au pus sare pe rana atâtor mame și la sigur, doare și eu înțeleg aceste femei ori nașterea nu e tocmai petrecere, iar amalgamul de stări te fac să uiți de oglindă. Sunt sigură că abia acum a înțeles ce a zis și sper să vină cu o explicație”, a scris fosta prezentatoare a matinalului Prima Oră pe Facebook.

Și nu e singura care așteaptă o reacție din partea lui Vadim Scarlat, pentru că și alte persoane care i-au comentat la postare sunt nerăbdătoare să afle cu ce mesaj va ieși ginecologul-obstetrician în public după valul de critică care s-a lăsat asupra sa.

sursa: Facebook / Lilia Lozan

Lili Lozan a devenit mamă în Iunie 2020. Aceasta a dat naștere unui băiețel.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion