LIA TABURCEAN, despre alte mame: „Pe unele îmi vine să le bat, cu lopățica să le fac mormânt”

Mămica a doi copii, interpreta Lia Taburcean, este empatică cu alte mămici, dar unele abordări nu le înțelege. Interpreta este frustrată pe femeile care își aduc copii la terenul de joacă, cu tot cu jucăriile de acasă. „De ce îl aduci cu jucării, dacă pe teren sunt instalate topogane ș.a. Poate un copil sărmanul chiar nu are, ei sunt mici nu înțeleg că trebuie să se ajute, și unul care nu are poate să se supere și mama să se simtă incomod”, a spus Taburcean, într-un interviu pentru Unica.md

Lia povestește că uneori cedează și își lasă copilul să ia o jucărie la teren, dar lasă și alți copii să se joacă cu ea.

„Îl învăț (n.r. pe Răzvan, băiatul mai mare) să trateze lucrurile altfel. De fapt el nu înțelege, înțeleg doar eu ca mamă, dar la parcul de joacă nu-mi plac mamele care vin cu jucării, e cel mai mare minus”, a spus interpreta.

Lista nu se oprește aici. Aceasta spune că la fel de neclare sunt situațiile în care copii se ciondănesc, iar mamele reacționează agresiv.

„Când cade copil peste copil, se joacă la topogane și strigă să vii să îți iai copilul că l-a bătut pe al ei. Eu m-am dus și am făcut asta? Eu l-am pus să facă asta? Sunt copii, nu înțeleg, sunt în valul de cunoaștere. Îmi vine să mă băt acolo cu ea, să iau lopata și să fac mormânt. Acolo să rămână cu gândirea ei”, a spus sarcastic Lia.

Lia Taburcean are 2 copii, Răzvan și Flavius.

Sursa: Youtube/Unica.md
Sursa: Google.com
Sursa: Google.com
Sursa: Google.com
Sursa: Google.com

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion