La un an de la înfrângerea în instanță, fosta soție a lui JOHNNY DEPP revine în fața ecranelor: În ce film va juca AMBER HEARD

Gata pauza pentru actrița americană Amber Heard. Un an de la judecata cu fostul soț, actorul Johnny Depp, Heard încet, încet revine în fața ecranelor. Cea mai nouă premieră, prima de la scandalul din 2022 care i-a pătat imaginea, va avea loc în această vară.

Noul film ar urma să producă o schimbare în viața actriței, iar atenția să fie doar asupra talentului său. Regizat de Conor Allyn și cu Eduardo Noriega în rol principal, In The Fire va avea premiera mondială pe 24 iunie la Festivalul de Film de la Taormina, care are loc în Sicilia.

Filmul este un thriller supranatural care o prezintă pe Heard ca un psihiatru revoluționar.

În 2023, Heard, la fel, va apărea în filmul Aquaman, în care atât regizorul James Wan, cât și actorul din rolul principal Jason Mamoa își vor relua rolurile în următoarea ediție a DC’s Extended Universe.

Sursa: www.imdb.com
Sursa: www.imdb.com
Sursa: Just Jared
Sursa: Just jared

În iunie anul trecut, juriul de la conversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat verdictul. Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au dat verdictul că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion