La nici 12 ani, fiica lui DJIGAN trage de fiare în sala de forță, alături de mama sa

Ariela, cea mai mare fiică rapper-ului Djigan, calcă pe urmele părinților săi și a început să-și lucreze silueta, din copilărie. Mama sa, modelul și femeia de afaceri, Oxana Samoylova a postat un video de la antrenamentul lor comun.

Ridicări de greutăți, exerciții cu bandă elastică, planșa și multe alte activități fizice, fetița de 11 ani le executa în rând cu mama sa, căreia îi seamănă leit.

Oxana Samoylova a scris că pe parcursul a 12 ani de când practică sportul, a reușit să-și creeze propriul sistem de antrenament, în timpul căruia nu se plictisește și datorită căruia reușește să-și mențină silueta perfectă, chiar și după patru nașteri. Se pare că Oxana a decis că e timpul să insufle dragostea pentru sport și fiicei sale mai mari, de asta a adus-o în sala de forță. . .sau poate a fost dorința Arielei?

Djigan și Samoylova au încă trei copii: Leia, Maia și David. Curios, când părinții sportivi vor avea un antrenament de grup cu toți patru? Menționăm că Oxana Somoylova își implică copii și în activitatea sa de antreprenor și model. Cei mici participă la numeroase ședințe foto.

Sursa: Instagram\samoylovaoxana
Sursa: Instagram\samoylovaoxana
Sursa: Instagram\samoylovaoxana
Sursa: Instagram\samoylovaoxana

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion