„La mine începe tremuriciul” Daniela CIOCANU și soțul ei pregătesc un eveniment grandios!

Prezentatoarea TV și influencera, Daniela Ciocanu și soțul său Victor sunt în febra pregătirilor pentru un eveniment de mare însemnătate pentru familia lor. Fiica cuplului împlinește în curând cinci ani și părinții îi organizează cumetria.

Sărbătoarea va avea un stil specific, colorat, pe placul copiilor. Baloanele, decorațiunile, tortul și colacii cumetrilor sunt deja pe drum. Potrivit planului de organizare postat de Daniela, evenimentul va avea loc la un restaurant de lux din sectorul Botanica al Capitalei, iar ritm acestei petreceri va oferi faimosul DJ, Sasha Lopez. Chiar dacă totul pare a fi pus la punct, prezentatoarea are și ea emoții pe ultima sută de metri.

„La mine începe tremuriciul, sau febra pregătirilor de cumetrie”

Pentru că va fi sărbătoarea ei, ca mamă, în același ritm cu pregătirile petrecerii, Daniela își pregătește și tenul, pentru a străluci alături de cumătri.

Jurnalista, Daniela Ciocanu și-a întâlnit actualul soț, pe Victor după ce a avut parte de un divorț la doar 25 de ani. Daniela a adus-o pe lume pe Miranda, cu toate că medicul i-ar fi spus că nu mai poate avea copii.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion