KIM Kardashian și-a decorat conacul de 60 de mil. $ cu zeci de brazi de Crăciun

Banii nu sunt o problemă pentru Kim Kardashian când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Vedeta de 43 de ani și-a umplut casa cu zeci de brazi de Crăciun, ca să trăiască la maximum „spiritul Crăciunului”. Internauții sunt de părere că a făcut risipă, scrie presa română.

Kim Kardashian și-a decorat impresionantul conac din Hidden Hills (California) cu zeci de pomi de iarnă, pe care i-a „stropit” cu zăpadă artificială. Antreprenoarea visează de ceva vreme la un „Crăciun alb”, însă în California acest vis e mai puțin posibil din cauza temperaturilor ridicate.

Fosta soție a lui Kanye West a distribuit pe Instagram, la story, imagini impresionante din casa de 60 de milioane de dolari. Holul, care a devenit decor pentru sărbătoarea de Crăciun, seamănă cu o pepinieră de pomi de iarnă, însă internauții nu sunt deloc impresionați. De fapt, ei au criticat-o masiv pe rețelele sociale pentru aceste imagini „scandaloase”.

„Mi se face rău când văd cum risipesc atâția bani, când puteau face atât de mult bine. Hrăniți copiii înfometați, oferiți adăpost celor fără adăpost. Fără simț al responsabilității pentru cei săraci”, a scris cineva.

„Risipă de toți acei copaci… Pun pariu că nu a plantat niciodată nimic în lumea asta… Lăcomie dusă la extrem”, a fost de părere altcineva.

Kim a amplasat și un brad artificial, în sufragerie, luminat corespunzător pentru Crăciun. La așa o casă – pe care vedeta a reușit să o păstreze după divorțul de Kanye West – un brad în ghiveci era prea puțin.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion