Kate MIDDLETON dezvăluie misterul din spatele fotografiei trucate: „Am vrut să-mi exprim scuzele”

Palatul Kensington a postat duminică o fotografie cu prinţesa Kate Middleton și cei trei copiii săi, după o lungă absenţă mediatică, drept urmare a intervenției chirurgicale pe care a suportat-o. Fotografia urma să pună capăt zvonurilor privind retragerea sa de lungă durată, în loc de asta, imaginea a stârnit și mai multe speculații.

Fotografia cu pricină o arată pe Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, zâmbitoare, pe o terasă, înconjurată de cei trei copii ai săi. Imaginea a fost postată pentru a marca Ziua Mamei, celebrată duminică în Marea Britanie. Însă, după o examinare amănunţită, jurnaliștii au observat câteva semne care i-au făcut să creadă că imaginea e trucată. Mâna stângă a prinţesei Charlotte prezintă un defect de aliniere cu mâneca puloverului, plus, internauții au fost surprinși de absenţa verighetei pe degetul lui Kate, care s-a căsătorit cu prinţul William, moştenitorul tronului britanic, în 2011.

Presupunerile au curs gârlă. Toți au început să se întrebe despre stare de sănătate a prințesei și motivele adevărate ale absenței sale post operație. Astăzi, Kate a venit cu o reacție oficială, prin care recunoaște că ar fi editat nereușit poza.

„La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am distribuit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o Ziua Mamei foarte fericită.” – a scris pe Twitter.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion