KATE MIDDLETON, apariție cu degetele bandajate. Ce a pățit Prințesa de Wales?

Orice apariție a membrilor familiei regale este studiată de-a fir-a-păr și nici cel mai nesemnificativ detaliu nu trece neobservat. Ieri, Prințesa de Wales a stârnit un val de îngrijorări și presupuneri care mai de care, după ce a apărut public cu două degete bandajate.

Este vorba despre vizita sa de ieri la „HMP High Down”, o închisoare pentru bărbați din Surrey, Anglia, în rolul său de patroană al „The Forward Trust”, înainte de Săptămâna de conștientizare a dependenței din Regatul Unit. Cei prezenți se pare că ar fi uitat despre scopul real al vizitei căci toată atenția era îndreptată către degetele sale bandajate. Pentru ca presa să nu se întreacă în presupuneri, Casa Regală a făcut claritate.

Prințesa s-a rănit la mână în timp ce se juca în trambulină cu Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani). Un purtător de cuvânt al Palatului Kesington a confirmat pentru People că „este o accidentare minoră, nimic grav”. Trambulina fiind una dintre activitățile preferate ale familiei Wales, transmite presa română.

În pofida acestui detaliu de la mână, Prințesa a arătat splendid, într-un costum albastru și cu tunsoare nouă, care a fost apreciată de internauți.

Sursa: people.com

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion