JUSTIN TIMBERLAKE vrea să o dea în judecată pe Britney SPEARS

Justin Timberlake planifică să o dea în judecată pe Britney Spears pentru dezvăluirile sale despre avort. Cântăreața a recunoscut în cartea ei de memorii că a făcut un avort la vârsta de 19 ani.

Cartea lui Britney Spears a provocat zeci de reacții: fanii ei l-au condamnat pe Timberlake. Acesta a fost nevoit să închidă comentariile de pe rețelele de socializare și chiar și-a anulat mai multe apariții din cauza amenințărilor. Din această cauză, a suferit pierderi, ca să nu mai vorbim de prejudicii reputației, așa că acum vrea să o aducă în fața justiției pe fosta sa iubită.

Britney Spears însăși, potrivit unor persoane din interior, este încântată pentru faptul că a făcut informația publică. Mai mult, ea va împărtăși noi dezvăluiri despre relația ei cu Timberlake în a doua parte a memoriilor sale, pe care a început deja să le scrie.

Britney Spears și Justin Timberlake s-au întâlnit timp de trei ani, din 1999 până în 2002. La momentul începerii relației, Britney avea 17 ani, iar Justin 18.

Timberlake este acum căsătorit cu actrița Jessica Biel. Potrivit unor surse apropiate, scandalul din jurul memoriilor lui Britney Spears le-a afectat și relația: actrița a fost afectată de faptul că soțul ei nu i-a spus despre avortul lui Britney Spears.

Totuși, săptămâna trecută, în ciuda acestor zvonuri, Timberlake a apărut alături de soția sa la premiera filmului de animație Trolls: The Band is All Together. După cum au remarcat jurnaliştii, cuplul arăta destul de fericit.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion