JENNIFER LOPEZ a vândut casa în care locuia înainte de a se căsători cu BEN AFFLECK

Jennifer Lopez a vândut casa pe care o deținea înainte de nunta cu Ben Affleck. Cântăreața a primit 34 de milioane de dolari pentru un conac din Bel Air (California), deși plănuia să obțină 43 de milioane de dolari, relatează TMZ.

Conacul cu nouă dormitoare și treisprezece băi a fost scos la vânzare în luna februarie a acestui an pentru 43,6 milioane de dolari, fiind cea mai scumpă proprietate din zonă. Ulterior, cântăreața a fost nevoită să reducă prețul, dar tot a ieșit în plus, pentru că și-a achiziționat casa în 2016 cu aproximativ 28 de milioane de dolari.

Pe lângă conac, moșia cântăreței includea o piscină, o sală de cinema cu 30 de locuri, o sală de sport, o pensiune, un amfiteatru suplimentar cu 100 de locuri și multe altele.

Această casă a fost ultima proprietate pe care Jennifer o deținea singură. După ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în 2022, cuplul a cumpărat un conac în Beverly Hills pentru 60 de milioane de dolari și s-a mutat acolo. Înainte de nuntă, actorul și-a vândut și casa din Pacific Palisades pentru 30 de milioane.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion