JASMIN, soacră mare! Soția lui Ilan ȘOR și-a însurat fiul mai mare. La ce masă a fost așezat fugarul?

Presa rusă trâmbițează: cântăreața Jasmin și-a însurat fiul mai mare, Mihail Semenduev, cu patinatoarea Eva Khachaturyan. Soția lui Ilan Șor a organizat un eveniment grandios, cu peste 300 de persoane, printre care „spuma showbizului” rusesc și o mulțime de afaceriști, care au venit la nuntă fără cadouri, dar cu. . .plicuri.

Evenimentul a fost organizat cu respectarea tuturor tradițiilor evreiești. A moderat petrecerea artistul, Nicolae Baskov, a făcut chef la nuntă Dima Bilan și Filip Kirkorov, care a schimbat ținutele mai des decât mireasa. Printre invitați a fost cântăreața Valeria și soțul ei, Iosif Prigojin, Alexandr Buinov și consoarta lui. Printre invitați însă nu a fost de zărit fugarul Ilan Șor, care pare să fi ratat acest eveniment grandios. În schimb, la eveniment au fost prezenți cei doi copii ai lor.

Nunta a fost de-a dreptul regală, totul datorită soacrei mari generoase. Jasmin a spus fără sfială că a cheltuit peste 10 milioane de ruble ca să organizeze seara cea mare. Cântăreața a mai dezvăluit că a fost luată prin surprindere de decizia cuplului de a se căsători și că a organizat în timp record totul. Aceasta a infirmat zvonul că mireasa ar fi însărcinată, așa cum au crezut mulți văzând cât de grăbiți sunt să-și pună pirostriile. Vedeți mai jos un reportaj de la eveniment.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion