Irina Negară, la cuțite cu urmăritoarele ei chiar în postul Paștelui: „Ați ahr*nit!”

Irina Negară pare că nu a intrat de mult timp în gura lumii, însă un anunț făcut recent de creatoarea de torturi și deserturi a stârnit furia mai multor urmăritoare ale ei. Soția lui Adrian Ursu a decis să facă niște bani în plus în preajma Paștelui, așa că a adus la cunoștința celor care o urmăresc că este deschisă pentru comenzi de cozonaci personalizați.

Totuși, momentul care i-a înfuriat pe mulți a fost prețul per cozonac anunțat de Irina, care este de 600 de lei moldovenești. O urmăritoare, aparent șocată de cât costă un cozonac făcut de mâinile Irinei Negară, a decis să-i dea de înțeles creatoarei că până și pentru oamenii cu salarii europene acest preț ar fi unul exagerat. Irina, la rândul ei, nu a ezitat să-i dea o replică la fel de dură și să-i amintească de faptul că ne aflăm în preajma unei sărbători sfinte pentru credincioși.

Anunțul Irinei Negară cu privire la producerea de cozonaci și prețul lor / captură via Facebook
captură via Facebook / Irina Negară

Să nu vă gândiți că a fost singurul comentariu în care cineva a fost surprins de prețul aparent exagerat pentru un cozonac. Și alți oameni s-au arătat indignați că Irina Negară nu a considerat ce salarii au oamenii în Moldova atunci când și-a setat prețul pentru un cozonac.

captură via Facebook / Irina Negară
captură via Facebook / Irina Negară
captură via Facebook / Irina Negară

Vă invităm să vedeți mai jos cum arată dar și cum sunt pregătiți cozonacii de Irina și poate găsiți voi motivul pentru care ei costă 600 de lei.

video via Facebook / Irina Negară

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion