Internetul în lacrimi! Gestul emoționat al lui Anatol MELNIC pentru o fetiță batjocorită de alți copii

Prezentatorul Anatol Melnic a emoționat internauții până la lacrimi, prin încercare sa de a face mai frumoasă viața unei eleve afectate de bullying. Aceștia au petrecut o zi împreună, în care surprizele veneau una după alta.

Potrivit spuselor sale, acum o săptămână copila a avut de înfruntat înjurături și chiar lovituri de la alți copii. Înregistrările video le-a văzut Anatol Melnic. Prezentatorul a venit la școală și a invitat copila la o discuție, în timpul căreia i-a confirmat cele deja văzute de el.

Melnic a decis să-i facă mai frumoasă ziua fetei, așa că au mers împreună la cinema, unde o aștepta prima surpriză. Pe marele ecran fetița și-a văzut idolul, pe Iuliana Beregoi, care a venit cu un mesaj de încurajare pentru copilă.

„Ești o fetiță foarte puternică și foarte frumoasă și toți cei care zic ceva urât despre tine să știi că sunt doar invidioși. Tu trebuie să le demonstrezi că ești mult mai presus decât ei. Te iubesc, fii puternică!”

A urmat shopping și vizita la un salon de frumusețe. După care, copila, vădit emoționată a mai avut parte de o surpriză.

Pe un billboard din oraș era imaginea fetiței și mesajul „Nicoleta! Ești cea mai frumoasă!”

„Atunci când cineva o să îți zică că ești urâtă, tu să-i arăți imaginea asta”, i-a zis Anatol Melnic.
Sursa: TikTok\anatolmelnic

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion