Încă un divorț sonor! JOE JONAS și SOPHIE TURNER se despart după o căsnicie de 4 ani

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează după o căsnicie de 4 ani, scrie TMZ, cu referire la surse apropiate familiei.

Potrivit publicației, Joe s-a consultat deja cu cel puțin doi avocați care lucrează în Los Angeles și este pe cale să depună documentele necesare pentru încheierea relației.

O sursă a spus că cuplul s-a confruntat cu „probleme serioase” în relația lor în ultimele șase luni. În același timp, în ultimele trei luni, Joe s-a ocupat aproape singur de cele două fiice, chiar și atunci când Jonas Brothers era în turneu în Statele Unite.

Motivul divorțului nu este cunoscut. Unii internauți se îndoiesc că cele două vedete s-au despărțit, întrucât continuă să apară periodic împreună în public. La mijlocul lunii august, Sophie a postat pe rețelele de socializare un video cu ea și cu Joe.

Joe a postat recent pe Instagram o altă fotografie cu frații săi. Este de remarcat faptul că pe el pare să ridice în mod deliberat mâna, astfel încât toată lumea să poată vedea verigheta, în timp ce în ultimele săptămâni muzicianul a fost văzut de mai multe ori fără inel.

Un alt fapt suspect: cuplul și-a vândut recent conacul din Miami, pe care l-au cumpărat în urmă cu doar un an.

Zvonurile despre relație dintre Sophie Turner și Joe Jonas au apărut în 2016, iar un an mai târziu, îndrăgostiții s-au logodit. În 2019, s-au căsătorit, iar în timp rapid au apărut și cele două fiice: născute în 2020 și 2022.

GETTY
GETTY
GETTY
GETTY

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion