Încă o aniversare în showbiz! FUEGO își sărbătorește ziua de naștere. Ce-și dorește artistul?

Artistul român Paul Ciprian Surugiu este omagiat astăzi. FUEGO a împlinit 47 de ani și se declară un om fericit. Acesta a scris un text emoționant pe Facebook.

„Azi este ziua mea și vă mulțumesc tuturor pentru gânduri și urări! Uite că am ajuns și la vârsta de 47 de ani. Vă mărturisesc sincer că nu o simt deloc. Eu sunt omul care trăiește clipa, care e într-o continuă depășire a sa, care nu are timp să stea să se gândească prea mult la ce a fost sau la ce va fi.
După cei 47 de ani, pot să mă declar un om fericit. Sigur că fericirea aceasta are și momentele ei de melancolie, dar sunt un om rațional, care nu s-a lăsat niciodată îmbătat de succes, care e simplu, n-are fițe și care vrea în permanență să devină un om mai bun cu sine și cu cei din jurul său. Sunt ca un fel de port pe care-au acostat multe zâmbete. Am suportat și multe furtuni, dar vreau să las mereu arta să vorbească despre mine.
Dorințe prea mari nu am. Vreau să mă pot bucura de chipul oamenilor dragi cât mai mult timp. Îmi doresc putere de muncă. Îmi doresc idei și inspirație, să mă țină vocea, să pot cânta și bucura publicul și să pot fi eu așa cum îmi doresc, cu toată libertatea pe care o am la purtător, fără constrângeri de vreun fel anume. Lucruri materiale nu vreau.
Vă mulțumesc vouă, publicului, pentru că-mi sunteți aproape și vă promit că nu mă voi dezminte de la a oferi lucruri valoroase, pline de substanță, mereu, cu aceeași încăpățânare ca și până acum! E ziua mea și mă simt bine!” – a scris Paul Ciprian Surugiu.

În 2023 Fuego va marca și aniversarea celor 30 de ani de carieră artistică, printr-un concert, care va avea loc pe 30 noiembrie.

De-a lungul acestor ani, artistul a lansat 38 de albume de studio. A primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări. A colaborat cu mai mulți compozitori și textieri și a compus peste 150 de cântece. Repertoriul său este alcătuit din peste 650 de piese din diverse zone artistice.

Sursa: Facebook\Paul Surugiu-Fuego
Sursa: Facebook\Paul Surugiu-Fuego

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion