În Postul Mare, Victoria LUNGU s-a afișat purtând doar un trenci pe corpul gol! Ce a vrut să spună prin asta?

Una dintre cele mai religioase artiste, care începe fiece post printr-un sejur la mânăstire și prin a ține post negru, Victoria Lungu se cam abate de la normele creștinești, de dragul. . .artei.

Cântăreața s-a filmat pășind mândră printr-o livadă, purtând pe ea doar un trenci bej și ruj roșu pe buze. În schimb, ca o creștină adevărată, capul și l-a acoperit cu o eșarfă și a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari. Video din timpul plimbării sale în trenci pe corpul gol a fost postat pe Instagram, alături de un mesaj despre femeie în viziunea Victoriei Lungu.

„Fiind femeie, putem fi o combinație perfectă de putere, eleganță și feminitate. Putem fi surse de inspirație pentru cei din jur prin modul nostru de a naviga cu grație prin provocările vieții, demonstrându-ne puterea interioară în fiecare pas.

Femeile puternice nu se tem să arate că sunt elegante și feminine, deoarece știu că aceste calități nu le slăbesc, ci le completează”, a scris femeia.

Deocamdată, Victoria Lungu a adunat doar cuvinte de laudă, ce-i drept. . .puține, prin această apariție îndrăzneață.

Amintim că artista e la cuțite cu fiica sa, Valeria Lungu, din cauza iubitului acesteia, pe care interpreta nu-l are la suflet.

Vedeți mai jos filmulețul cu pricină.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion