În Gucci, Chanel și Calvin Klein. Cum au arătat BEREGOI, BOSTANICA și ISTRATI în ultima zi de școală

Iată că a răsunat ultimul sunet pentru cântărețele și vedetele Instagramului moldovenesc Iuliana Beregoi, Andreea Bostanica și Emily Istrate. Cum și era de așteptat, fetele au ieșit în evidență cu ținute chic și accesorii de brand. Dar pentru cineva această zi nu s-a trecut fără lacrimi.

Ultima lună de școală, Iuliana Beregoi a cam chiulit de la ore. Încă eleva a fost la concertul lui Beyoncé din Stockholm, s-a odihnit în Spania, a concertat în România și și-a schimbat culoarea Porche-ului. Acum, mașina sa fiind de un roz pudrat. La ultimul sunet însă Iuliana nu a putut să absenteze. Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, pe care a accesorizat-o cu o centură Calvin Klein. Ținuta sexy însă a fost ascunsă sub mantie, lăsând la vedere doar sandalele pe toc înalt. Iuliana Beregoi a absolvit o instituție de stat, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, din Orhei. Cu media anuală, tânăra. . .nu s-a lăudat.

Sursa:Instagram\Iuliana Beregoi
Sursa:Instagram\Iuliana Beregoi

A răsunat pentru ultima dată clopoțelul și pentru Andreea Bostanica. Tânăra a împărtășit momente de la careu urmăritorilor săi, în care apare destul de bine dispusă. Fără make-up sofisticat, coafură și ținute extravagante. De data aceasta a optat pentru comoditate și a purtat o pereche de încălțăminte sport Gucci.

Sursa:Instagram\Andreea Bostanica
Sursa:Instagram\Andreea Bostanica

Cea mai emoționată se pare că a fost Emily Istrate. Tânăra cântăreață a absolvit o instituție privată de învățământ și s-a lăudat pe Instagram cu media sa anuală de 9.93. După așa succese, despărțirea de școală este grea, așa că la careu fata a plâns mult, dar a și cântat. S-a remarcat nu doar prin reușitele școlare, dar și prin ținută. Absolventa a purtat un costum elegant și o geantă Chanel.

Sursa:Instagram\EmilyIstrate
Sursa:Instagram\EmilyIstrate

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion