În direct pe RLIVE TV și Rlive.md: Concert de Revelion în PMAN, alături de Satoshi, Dara și Carla’s Dreams

Primăria municipiului Chișinău invită cetățenii să petreacă împreună noaptea dintre ani la un concert grandios „Visul unei nopți de iarnă” în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), unde vor evolua mai mulți artiști din țară, printre care Satoshi și Dara. Programul muzical va începe duminică, 31 decembrie 2023, la ora 20:00 și va dura până luni, 1 ianuarie 2024, ora 02:45.

Cei care nu vor putea fi prezenți fizic la concertul de revelion din PMAN, pot urmări în DIRECT pe RLIVE TV și Rlive.md.

Așadar, începînd cu ora 20.30, pe scena din PMAN va urca ORCHESTRA Moși Crăciunilor, iar de la 21:00, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Frații ADVAHOV Zinaida JULEA. După 22:00, pe scenă va urca orchestra de muzică populară „FLUIERAȘ”, condusă de Edgar și Marcel ȘTEFĂNEȚ, dar și cetele de urători. De la sărbătoare nu vor lipsi și îndrăgiții soliști Nicolae Glib, Nelly Ciobanu, „Brio Sonores”, Cornelia Ștefăneț, Constantin Moscovici, Cătălin Josan, Veta Ghimpu-Munteanu, Maria Iliuț, Lenuța Gheorghiță și Doina Sulac.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, va adresa un mesaj de felicitare pentru toți locuitorii capitalei, și nu doar, la 00:00.

Ulterior, vor urca din nou pe scenă „Brio Sonores”, Doina Sulac, Nelly Ciobanu, Cornelia Ștefăneț, Constantin Moscovici, Lenuța Gheorghiță, Maria Iliuț & „Crenguță de Iederă”; Veta Ghimpu-Munteanu & „Romanița”; „Ialoveneanca”.

Show-ul va fi continuat de Carla’s Dreams, până la 01:00, iar ulterior SATOSHI și DARA, până la 02:45, vor încheia petrecerea dintre ani.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion