Îi poartă pică, nu glumă! Cineva o denigrează la greu pe Vlada BOȚAN pe TikTok

Cântăreața Vlada Boțan a devenit ținta unui anonim, care a creat un cont pe TikTok pentru a o denigra pe aceasta. Necunoscutul postează fotografii care o dezavantajează în totalitate, o acuză că exagerează cu photoshop-ul, o numește cu cuvinte murdare și lista continuă.

Pe contul de TikTok care pare a fi creat pentru umilirea lui Boțan pe online sunt postate imagini din arhivă cu interpreta, capturi video și fotografii făcute pe ascuns. Totul pentru a demonstra că în realitate aceasta arată altfel, mai exact, cu kilograme în plus.

Sursa: TikTok | Menționăm că nu vom posta și alte exemple de pe contul respectiv, întrucât conținutul e denigrator, pe alocuri conține atacuri la persoană și cu limbaj obscen.

Persoana care stă în spatele contului mai și alege piese cu limbaj obscen pentru filmulețe cu Vlada Boțan. Și mai mult, se oferă să comunice număr personal al acesteia persoanelor curioase.

Cântăreața știe despre ce se petrece pe TikTok. A făcut anterior o declarație pe pagina sa în care spune că le vede pe toate, dar preferă să nu le dea importanță.

„Îmi pare rău, dar eu sunt altfel de om, eu am o altă gândire.”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion