IGOR CUCIUC e omagiat! CanCan a aflat cum sărbătorește artistul. „Mă simt ca la 20 de ani”

Chef și voie bună în familia lui Igor Cuciuc. Artistul a împlinit astăzi 40 de ani și se declară cel mai fericit! L-am sunat pe artist să-l felicităm și am aflat că petrecerea e în toi.

Cântărețul ne-a spus că a ales să sărbătorească în natură, pe malul unui iaz, a făcut grătar și i-a adunat pe cei mai dragi la aceiași masă.

„În popor se spune că 40 de ani nu se sărbătorește, dar ne-am adunat cu cei mai apropiați cumetri, prieteni din copilărie și stăm, vorbim, sărbătorim. Eu sunt și omagiatul, eu sunt și artistul, fac chef!”, ne-a spus Igor Cuciuc.

Vădit emoționat, Igor Cuciuc a adus mulțumiri mamei și publicului său și le-a dedicat și o postare pe Facebook:

„Voi începe cu mulțumire pentru mama mea scumpă Vera Cuciuc care ma adus pe lume!
Ma crescut cu dragoste și răbdare până am crescut eu mare, ma învățat să fiu om de omenie!
Azi se mândrește cu realizările mele! Mamă te iubesc mult.
14 Septembrie 1983 🇲🇩
Sunt în floarea vieții ma simt tinar ca la 20 Ani, am o familie frumoasă o soție bună Diana Cuciuc o fiică minunată Andreea Cuciuc.
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această viață plină de dulceață.
Îmi doresc doar sănătate și inspirație, sa îmi continui drumul dat de Dumnezeu de interpret de muzică populară. Să lansez încă multe melodii, să pot bucura publicul încă mulți ani înainte cu vocea data de Domnul și cântecul popular pe care il iubesc cel mai mult!
Mulțumesc tuturor oamenilor dragi care mă cunosc ma înconjoară și fac parte din viața mea. Iubesc țara, neamul, tradițiile și oamenii acestui plai!” – a scris Igor Cuciuc, pe Facebook.
Sursa: Facebook\Igor Cuciuc

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion