Horoscop: Balanțele sunt azi cei mai hotărâți nativi, iar Berbecii au idei bune

Horoscop 21 decembrie 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, scrie presa română.

Horoscop 21 decembrie 2023 Berbec

Berbecii au idei bune, ingenioase și pe deasupra se conturează și ceva câștiguri financiare neașteptate.

Horoscop 21 decembrie 2023 Taur

Taurii vor fi mai receptivi față de sentimentele persoanei iubite. Așa că…flirtul este cuvântul cheie pentru voi.

Horoscop 21 decembrie 2023 Gemeni

Gemenii sunt sensibili. E posibil să fiți subiectul principal al unor zvonuri, însă, nu trebuie să ascultați ce spun ceilalți.

Horoscop 21 decembrie 2023 Rac

Racii sunt populari printre prieteni și discută despre planuri de viitor. Dar, unele cuvinte rostite riscă să fie înțelese greșit, așa că trebuie să fie atenți cum se exprimă azi.

Horoscop 21 decembrie 2023 Leu

Leii sunt ambițioși. Au parte de o zi excelentă și sunt susținuți în sfera ascensiunii sociale.

Horoscop 21 decembrie 2023 Fecioară

Nativii Fecioară iau decizii bune privind o investiție sau o relocare. Chiar dacă sunteți neîncrezători, nu excludeți varianta de a vă muta într-un alt oraș sau chiar în străinătate.

Horoscop 21 decembrie 2023 Balanţă

Balanțele sunt azi cei mai hotărâți nativi. Ştiţi ce vreţi, iar cei din jur vă susțin, așa că… mult succes în tot ce vă propuneți astăzi.

Horoscop 21 decembrie 2023 Scorpion

Scorpionii vor oferi sprijin moral sau financiar unei persoane din anturajul lor. Dar, astăzi este o zi în care egoismul vă poate costa o relație de prietenie.

Horoscop 21 decembrie 2023 Săgetător

Săgetătorii fac impresie bună la o întâlnire. Fie că vorbim de o reuniune de familie sau o întâlnire romantică, aveți o energie debordantă și cu siguranță nu veți da greș.

Horoscop 21 decembrie 2023 Capricorn

Nativii Capricorn ar trebui să fie mai încrezători în forțele proprii. Aveți tendința să priviți lucrurile într-un mod mai negativ, așa că… nu ar strica o schimbare de atitudine.

Horoscop 21 decembrie 2023 Vărsător

Ziua de astăzi dă startul unor noi proiecte pentru nativii Vărsător. Norocul e de partea voastră iar oportunitățile nu vor întârzia să apară.

Horoscop 21 decembrie 2023 Peşti

Peștii cheltuiesc sume mari de bani, iar asta poate conduce la un dezechilibru financiar. Încercați să vă axați pe casă și familie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion