Horoscop 8 august: mai multe zodii sunt în pericol, iar peștii ar putea descoperi probleme de sănătate

Ziua de 8 august vine cu mai multe riscuri și pericole pentru lei, gemeni și raci, iar peștii ar putea descoperi că au anumite probleme de sănătate, scrie presa română. Cui totuși îi surâde norocul?

BERBEC 8 august: Este o zi pe care ar fi bine să o tratezi cu mai multă atenție și mai multă prudență decât o zi obișnuită. Doar cele mai frumoase calități ale tale te pot ține departe de problemele pe care ți le poți provoca singur.

TAUR 8 august: Ar fi bine să reții faptul că astăzi ai nevoie de o atitudine mai mult decât rezonabilă în tot ce faci, ca să poți proteja anumite relații și să păstrezi șansa de a coopera cu acei oameni în proiectele comune.

GEMENI 8 august: Este o zi deosebit de încărcată, plină de riscuri și de aceea ar fi de dorit să tratezi cu prudență orice situație neclară, să îți păstrezi calmul și nu doar atât, ci să îi și sprijini pe ceilalți să facă același lucru.

RAC 8 august: Sunt posibile pierderi, neînțelegeri majore legate de resursele de orice fel, discuții păguboase cu superiorii sau chiar momente de enervare care te pot determina să iei decizii regretabile.

LEU 8 august: Este o zi neobișnuită, care vine cu numeroase pericole, dar vei ajunge la acestea numai dacă vei fi într-o stare proastă, lipsit de echilibru interior și morocănos sau pus pe ceartă.

FECIOARĂ 8 august: Există un potențial major de pericol astăzi, care se învârte în jurul unor planuri de-ale tale pe care le poți vedea blocate, nu doar întârziate. Reacțiile tale vor fi cele care vor face ca acele pericole să devină reale sau nu.

BALANȚĂ 8 august: Ar fi bine să îți limitezi singur planurile pentru ziua de astăzi, ca să te ferești de surprize neplăcute, care pot veni din partea prietenilor sau a rudelor. Toți au destule pe cap și s-ar putea să nu mai vrea să-ți ofere ceea ce le ceri.

SCORPION 8 august: Este o zi care aduce un pericol major legat de imaginea ta la nivelul unui grup anume, mai mare sau mai mic. Ca să nu ajungi acolo, e nevoie de înțelepciune, cea care se acumulează în timp, în urma unor experiențe.

SĂGETĂTOR 8 august: Ar fi bine să-ți limitezi reacțiile față de ceea ce petrece sub ochii tăi și să încerci, atât cât se poate, să îi încurajezi pe cei din jur să își păstreze cumpătul. Poate că nu vei reuși mare lucru, dar acest exercițiu te va ajuta pe tine.

CAPRICORN 8 august: Este un moment dificil, greu de gestionat, care nu-ți va aduce rezultatele pe care le aștepți și pe lângă asta, sunt posibile chiar evoluții care să-ți contrazică speranțele.

VĂRSĂTOR 8 august: Astăzi pot să apară probleme mai puțin obișnuite, provocate de tine, în relațiile de parteneriat. Lucrurile pot evolua rapid, te pot lua prin surprindere și, din acest motiv, să te simți presat să iei decizii greșite.

PEȘTI 8 august: Este o zi care poate scoate la lumină anumite probleme de sănătate, despre care nu ai știut sau poate ai bănuit, dar ai preferat să închizi ochii. Ar fi bine să le privești cu o oarecare detașare, ca să le poți găsi cele mai bune soluții.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion