HOROSCOP 30 august: Balanțele vor întâlni o femeie, care le va schimba viața

Un ajutor nesperat vine pentru nativi, mai ales la locul de muncă. Astrele avantajează zodiile creative, pline de energiescrie presa română.

BERBEC: Zi de foc pentru berbeci. Aveţi de rezolvat foarte multe lucruri, mai ales la job. Încercaţi să vă organizaţi, să faceţi o listă şi să prioritizaţi acele sarcini care sunt mai anevoioase. Nu vă încărcaţi pe final.

TAUR: Taurii se gândesc la noi surse de venit şi ocaziile se ivesc datorită relaţiilor pe care le-aţi făcut de-a lungul timpului. Vă ajută foarte mult şi experienţa, dar atenţie să nu vă suprasolicitaţi. Nu ignoraţi odihna. 

GEMENI: Gemenii au o zi mai dificilă, se gândesc cu dor la o persoană cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Puneţi mâna pe telefon şi sunaţi-o, s-ar putea să aveţi parte şi de o surpriză foarte plăcută.

RAC: Racii traversează o perioadă extrem de agitată, în care simt că lucrurile le scapă de sub control. Faceţi un pas în spate şi analizaţi ce este important pentru voi, unde puteţi interveni pentru a îmbunătăţi situaţia. 

LEU: Leii sunt foarte încărcaţi la job şi simt că nu mai fac faţă. Pe plan amoros sunteţi avantajaţi, iar calmul din sânul familiei vă ajută să faceţi faţă provocărilor. Lucrurile se vor aşeza după o perioadă, trebuie să aveţi răbdare.

FECIOARĂ: Cineva a pus gând rău acestor nativi, care au devenit victimele bârfelor la locul de muncă. Dacă situaţia se înrăutăţeşte, discutaţi cu un superior şi încercaţi să lămuriţi problema. 

BALANȚĂ: Balanţele vor cunoaşte pe cineva, o femeie, care le va ajuta pe plan profesional. Sprijinul nesperat vine datorită unor recomandări din partea cuiva care vă apreciază. Profitaţi de această şansă.

SCORPION: Scorpionii se confruntă cu mici probleme de sănătate, mai ales din cauza unei insomnii de care nu mai scapă. Sunteţi prea stresaţi şi nu mai reuşiţi să vedeţi lumina de la capătul tunelului, dar lucrurile se vor rezolva, cu răbdare.

SĂGETĂTOR: Munca cere sacrificii, iar săgetătorii ştu prea bine asta. Însă, nu vă epuizaţi, căutaţi sprijinul colegilor, delegaţi sarcini sau alocaţi-vă mai mult timp pentru a termina unele task-uri. Nu e nicio ruşine că aveţi nevoie şi de ajutor.

CAPRICORN: Capricornii au multă energie şi emană pozitivitate. Sunteţi molipsitori, mai ales în cercul de prieteni şi în familie. Toţi vor să ştie care este secretul vostru.

VĂRSĂTOR: După faptă şi răsplată, acţionaţi cu acest motto în minte. Pe plan profesional trebuie să acţionaţi cu tact, mai ales dacă vreţi să fiţi văzuţi cu ochi buni de şefi. Nu vă lăsaţi pradă câştigurilor mărunte.

PEȘTI: Peştii sunt foarte creativi, au multe idei bune pe care vor să le şi implementeze. La capitolul timp nu staţi prea bine, dar situaţia se va îmbunătăţi spre finalul săptămânii. Important este să nu vă pierdeţi concentrarea. 

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion