HOROSCOP 28 august 2023: unele zodii au probleme în dragoste

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Aveţi însă grijă la discuţiile de cuplu; ar putea apărea tensiuni – transmite presa română.

BERBEC: Comportamentul ciudat al unei persoane de care ești interesat te-ar putea face puțin confuzi. Dacă vezi că nu prezintă interes, nu încerca să depui mai mult efort decât este necesar. Este timpul ca partenerul tău să fie cel care ia atitudine și îți arată ce simte cu adevărat față de tine. E nevoie să-i lași pe ceilalți să depună efort.

TAUR: Perioada aceasta este vremea distracției pentru nativii din zodia Taur. Invită-ți prietenii la o petrecere și lasă-te dus de val. Uită de gândurile pe care le ai în minte și care adesea te frământă, pentru un moment. Distrează-te!

GEMENI: Se pare că alte responsabilități te-ar putea ține departe de persoana iubită. Evită să îți faci planuri și nu încerca să planifici, deocamdată, seri romantice în doi. Este posibil să nu le poți onora. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut, persoana iubită va înțelege și îți va fi alături. 

RAC: Vei avea câteva sentimente ciudate care se vor năpusti asupra da. Nativii rac vor simți o singurătate acută, fie că sunt într-o relație sa nu. Sterge-ți gândurile rele din minte și profită la maxim de prezența oamenilor pe care o ai lângă tine. 

LEU: S-ar putea să te hotărăști ca azi să renunți la responsabilități suplimentare. Vrei să petreci timp cu iubitul tău, așa că eviți să mai onorezi și alte proiecte față de cele obișnuite. Planifică o ieșire în oraș sau o seară romantică acasă și detașează-te puțin de problemele de la locul de muncă.

FECIOARĂ: Nativii din zodia Fecioară se confruntă cu o perioadă în care se simt puțin neglijați de către cei din jur, mai ales de persoana iubită. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți mai rău. Înveselește-te. Dacă nu ieși din starea asa, nu o să vezi lucrurile bune care se întâmplă în jurul tău. Lasă oamenii să te surprindă!

BALANȚĂ: Gândurile pe care le ai par să-ți frământe puțin liniștea sufletească. Ești îngrijorat că persoana iubită nu te iubește la fel de mult, pe cât o iubești tu. Dragostea are multe fețe. Dacă nu ești iubit așa cum îți dorești tu, asa nu înseamnă că nu ești iubit deloc. Oamenii au diferite feluri în care își exprimă iubirea și trebuie să înțelegi că nu toți sunt la fel de deschiși ca tine când vine vorba de exprimarea sentimentelor prin gesturi și cuvinte. Dacă cineva te iubește, există și alte moduri prin care să ți-o arate. Nu te lăsa orbit și uită-te atent pentru a le vedea!

SCORPION: Singurătatea s-ar putea să-i deprime pe nativii din zodia Scorpion. Toți prietenii tăi care sunt în relații pot avea planuri în timp ce tu mergi singur acasă. Relaxează-te. Mulți oameni în relații nu sunt neapărat fericiți. Au propriile lor probleme și uneori se simt singuri și frustrați. Există anumite avantaje să fii singur. Profitați de asta astăzi și bucură-te!

SĂGETĂTOR: Astăzi uiți de gânduri și prejudecăți. Vrei să te răsfeți cu toate dulciurile și cu multe experiențe noi. Vrei să fii spontan și să faci multe lucruri pe care până acum le-ai evitat. E un lucru bun. Lasă-te dus de val pentru puțin timp și gândește-te doar la tine, nu la ce va spune lumea. 

CAPRICORN: Nu-ți lăsa imaginația să-ți joace feste! Nu tot ceea ce crezi că se întâmplă în jurul tău este și adevărat. Ai impresia că persoana iubită te evită sau nu mai simte pentru tine ceea ce simțea la început. Nu te lăsa influențat de aceste gânduri, îți va distruge relația! Dacă ai îndoieli serioase, întreabă frumos și spune-i partenerului ce simți.

VĂRSĂTOR: Discuțiile sunt cea mai buna soluţie pentru a rezolva problemele. Dacă te simți ciudat sau ai ceva pe suflet, spune-i persoanei iubite. Nu ține totul în tine și, mai ales, nu-ți ține la distanță partenerul. Lasă persoana iubită să știe cu ce te confrunți, poate chiar te va ajuta să găsești răspunsurile pe care le cauți.

PEȘTI: O scurtă călătorie ar putea fi necesară astăzi, pentru bunăstarea ta. Detașează-te puțin de la tot ceea ce trăiești și folosește-ți timpul pentru a te relaxa. Plimbă-te, experimentează lucruri noi și lasă probele cu care te confrunți de o parte, pentru un moment. 

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion