Horoscop 23 noiembrie 2023: Gemenii au de înfruntat o zi cu multe gânduri negre

Se așteaptă o zi marcată de contradicții între gânduri și dorințe, posibilități și așteptări. Citește ce au rezervat astrele zodiei tale.

Horoscop Berbec – 23 noiembrie 2023: Te-ai putea simți blocat în situații pe care nu le poți schimba așa cum ți-ai dori, în niciun caz acum. Tentația de a deveni prea aspru în exprimare, pe fondul acestor dezamăgiri, ar trebui evitată.

Horoscop Taur – 23 noiembrie 2023: Este un moment de încercare pentru anumite relații care contează pentru tine, dar nu în sensul în care te aștepți. Ar fi bine să te intereseze mai mult cine este capabil să fie sincer cu tine, nu cei care îți spun ce vrei să auzi.

Horoscop Gemeni – 23 noiembrie 2023: Ai de înfruntat o zi cu multe gânduri negre, care nu-ți sunt deloc pe plac și nici nu le poți evita. Soluția ar fi să selectezi cu mai multă grijă reacțiile tale față de aceste situații neplăcute.

Horoscop Rac – 23 noiembrie 2023: Un pas înainte și doi înapoi, cam așa poate fi descrisă realitatea acestei zile pentru tine. Un gând bun este urmat de mai multe gânduri negre și va trebui să faci un efort sincer ca să-ți menții buna dispoziție sau, cel puțin, un anumit tonus pozitiv.

Horoscop Leu – 23 noiembrie 2023: Se anunță prea multe restricții pe care nu le poți accepta, nici pe cele din familie, nici pe cele de la parteneri și asociați. Este important să eviți reacțiile prea severe, ca să poți păstra un dialog cu cei implicați.

Horoscop Fecioară – 23 noiembrie 2023: Este posibil să nu te simți prea în largul tău astăzi și să te invadeze gânduri triste, unele amintiri întunecate pe care să le proiectezi spre viitor. Pentru binele tău, va trebui să eviți astfel de exagerări.

Horoscop Balanță – 23 noiembrie 2023: Sunt prea multe contradicții astăzi între gândurile și dorințele tale și realitatea obiectivă pe care nici nu o vezi așa cum este. Este o zi în care ar fi mai bine să lași de la tine, nu să aștepți să lase alții.

Horoscop Scorpion – 23 noiembrie 2023: S-ar putea să fii răvășit de propriile gânduri încărcate de emoții negative, de regrete și nemulțumiri. Ar fi bine să nu stai prea mult în această stare, ca să nu ajungă să devină a doua ta natură.

Horoscop Săgetător – 23 noiembrie 2023: Energia acestei zile este în contradicție cu dorințele și aspirațiile tale, dar cu puțin efort de organizare vei reuși să treci peste aceste obstacole. Nu sunt peste puterile tale, chiar deloc, doar îți dau această impresie.

Horoscop Capricorn – 23 noiembrie 2023: Este posibil să te simți ciudat de familiar cu energia zilei de astăzi care înclină către un amestec de pasivitate cu gânduri negre și lipsă de încredere în sine și în viitor.

Horoscop Vărsător – 23 noiembrie 2023: Sunt posibile acumulări periculoase de sentimente negative față de unii apropiați, din cauza unor pagube financiare sau de altă natură. Degeaba strângi nemulțumiri, dacă nu cauți soluții.

Horoscop Pești – 23 noiembrie 2023: Tentația zilei vine sub forma unor gânduri care par a avea o logică a lor și te îndeamnă când la pretenții exagerate față de sine și cei din jur, când la o retragere din activitățile care te nemulțumesc, transmite presa română.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion