Horoscop 21 august: berbecii sunt foarte impulsivi, iar fecioarele domină în orice relație

Astrele îi avantajează pe cei care sunt hotărâţi şi ştiu să pună punctul pe i. Nu vă lăsaţi păcăliţi cu aspecte cu care nu vă simţiţi confortabil, nu faceţi compromisuri, transmite presa română.

BERBEC 21 august: Berbecii vor da dovadă de impulsivitate… asta doar în cazul în care nu vreți să vă arătați adevăratele sentimente. În schimb, vă merge foarte bine în zona finanțelor.

TAUR 21 august: Taurii se bucură de compania prietenilor…ba chiar sunt dispuși să le pregătească surprize. În plus, este o zi benefică pentru a rezolva ceva ce ține de cămin.

GEMENI 21 august: Gemenii pot fi ușor indiscreți în afirmații și astfel să vă creați o imagine nefavorabilă. Profitați de o ieșire cu amicii pentru a vă destinde.

RAC 21 august: Nativii Rac nu se lasă păcăliți, nu acceptă compromisuri financiare și nici să muncească pe mai puțin decât merită. Sunteți foarte fermi pe poziție vis-a-vis de cei care încearcă să vă influențeze. 

LEU 21 august: Leii simt nevoia de a se retrage din sfera socială și să își dedice mai mult timp familiei. E un moment bun pentru a vă face ordine în gânduri. 

FECIOARĂ 21 august: Fecioarele sunt puțin prea dominante în relația de cuplu. E posibil să amânați o călătorie, dar acest lucru poate cauza o energie de ceartă în casă. Nu faceți lucruri în secret față de partenerul vostru.

BALANȚĂ 21 august: În schimb, Balanțele vor să facă totul perfect. Puteți fii ușor exigenți în relația cu colegii…sau cu partenerul de viața. Aveți putină răbdare înainte de a trage concluzii pripite. 

SCORPION 21 august: Scorpionii simt nevoia să se pună în evidență, să se facă remarcați și apreciați, însă s-ar putea să întâmpine anumite dificultăți la serviciu. Așteptările voastre în raport cu un proiect de la locul de munca pot fi mult prea mari. Fiți deschiși față de cineva care vă poate oferi sprijin.

SĂGETOTOR 21 august: Săgetătorii își susțin cu tărie punctul de vedere în fața celorlalți. Dacă sunteți în ipostaze mai puțin favorabile, sunteți dispuși să învățați…dar în nici un caz să cedați.

CAPRICORN 21 august: Curajul de care dau dovadă Capricornii, îi vor ajuta în carieră. Partea mai puțin bună este că veți face lucrurile fără a tine cont de reguli sau de părerea celorlalți. Puteți părea închiși și necomunicativi azi. 

VĂRSĂTOR 21 august: Familia se află în prim plan pentru Vărsători. Însă, e posibil să nu vă dați seama când ați cheltuit o sumă de bani, dar nu este cazul să intrați în panică. Fiți doar un pic mai atenți la detalii.

PEȘTI 21 august: Nativii Pești au tendința de a exagera sau stresa din chestiuni minore. Extrem de sceptici în privința unei relații. Cel mai bine ar fi să nu vă expuneți toate părerile celor din jur. Este necesar să învățați cum să investiți corect.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion