Horoscop 19 septembrie: fecioare, aveți grijă ce informații divulgați!

Pentru astăzi, astrologii vin cu sfaturi simple, dar foarte exacte: dați dovadă de răbdare, mai ales în discuţiile cu colegii de muncă. Fiţi amabili şi înţelegători, mai ales dacă vi se cere ajutorul, transmite presa română.

Nativii Berbec vor o schimbare de peisaj. Vor face cumpărături legate de locuință, cum ar fi mobilă nouă sau obiecte decorative, însă, nu ar trebui să exagereze cu cheltuielile. 

Pentru Tauri, odihna este mai importantă decât își imaginează. Somnul nu ar trebui să lipsească dacă vreți să fiți în formă maximă pentru proiectele voastre.

Gemenii sunt agitați azi și nu prea au răbdare la locul de muncă. Cel mi bine ar fi să scăpați de atitudinea impertinentă și să fiți mai binevoitori. 

Racii pot face echipă cu Berbecii, pentru că astăzi stelele îi sfătuiesc să fie mai atenți pe ce cheltuiesc banii. Și, e posibil să refuzați o invitație în oraș din partea prietenilor. 

Leii nu ar trebui să fie triști din cauza problemelor în cuplu, ci să caute soluții pentru a rezolva orice conflict. Până la urmă, orice despărțire se poate transforma rapid într-o împăcare, dacă vă doriți mai mult de la relația voastră.

Pentru Fecioare avem un avertisment foarte clar- mare atenție la ce informații divulgați. Există riscul ca un zvon să se întoarcă împotriva voastră, așa că fiți precaute.

Balanțele au o imaginație bogată, însă, astăzi s-ar putea să le joace feste. Este toate probabil să interpretați greșit reacțiile, acțiunile sau emoțiile celor din jur.

Scorpionii au de rezolvat chestiuni ce țin de sfera sentimentală. Este bine să fiți atenți la semnalele emise de partener și să fiți mai răbdători. 

Săgetătorii își pun în practică talentele ascunse. Există șanse ca ideile voastre să vă transforme realitatea mai mult decât v-ați imaginat.  

Capricornii trebuie să aibă grijă în relațiile lor. Conflictele se pot aprinde de la o simplă privire, așa că atenție cum comunicați, în special cu colegii de la serviciu.

Și pentru Vărsători cerul este destul de agitat, însă în cazul lor este vorba de sectorul familiei. Mare grijă la relația cu rudele și încercați să aplanați orice conflict. 

Nativii Pești pot trece prin clipe tensionate la locul de muncă. Pot exista discuții despre niște acte sau sarcini care nu au fost finalizate la timp.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion