Horoscop 16 octombrie: „astăzi puteți cere o mărire de salariu”. La cine se referă?

Pentru începutul de săptămână, astrologii recomandă prudenţă în ceea ce priveşte relaţiile personale. Unora le va face mare plăcere să se lase ispitiți și să se implice în aventuri amoroase de neuitat, deși, mai târziu, s-ar putea să regrete și să sufere foarte mult – transmite presa română.

BERBEC: Veștile bune vor fi legate de relații în ceea ce-i privește pe Berbeci. Sunt din ce în ce mai bune, mai ales pentru nativii care s-au certat cu persoana iubită.

TAUR: Chiar dacă Taurii au noroc pe plan financiar, ar fi bine să cheltuiască înțelept. Mai ales dacă vor cumpăra lucruri pentru casă.

GEMENI: Gemenii sunt foarte creativi. Vă puteți asocia cu cineva pentru a reuși să puneți în practică o idee la care vă gândiți de ceva timp.

RAC: Nativii Rac pot studia sau se pot înscrie la un curs. Astăzi, puteți cere și o mărire de salariu. Așa că… profitați. 

LEU: Nu este ziua potrivită pentru ca Leii să se bazeze pe prieteni. Evitați să le cereți ajutorul, așa că… mai bine vă orientați către cei dragi.

FECIOARĂ: Cuvântul zilei pentru Fecioare este – shopping. Dar, orice alegeți să faceți azi buna dispoziție nu va lipsi, chiar și la muncă.

BALANȚĂ: Planurile de viitor prind contur când vorbim de Balanțe. Dar, să îl implice și pe partenerul de viață, mai ales că acesta le oferă susținere necondiționată. 

SCORPION: Scorpionii sunt norocoși. Vor câștiga o sumă de bani pe care o vor cheltui după pofta inimii. Și aici poate fi vorba de o schimbare de look. 

SĂGETĂTOR: Săgetătorii au un program aglomerat azi. Pe lângă faptul că veți onora mai multe întâlniri de afaceri, puteți pleca și într-o scurtă deplasare.

CAPRICORN: Deși Capricornii vor să petreacă timp de unii singuri, astrele îi sfătuiesc să nu se izoleze. Puteți primi o ofertă de colaborare care să vă aducă o sumă de bani în plus. 

VĂRSĂTOR: Vărsătorii, în schimb, sunt comunicativi. Vă exprimați sentimentele față de cineva și puteți avea parte de o reacție neașteptată. 

PEȘTI: Nativii Pești vor fi în centrul atenției azi. Prietenii sau colegii vă sunt alături și se bucură de simțul umorului de care dați dovadă.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion